Veelgestelde vragen

Hieronder een overzicht met de meest gestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen? Laat het ons weten. We helpen je graag.

Een website laten maken 🤔

Wat kost een website?

Bij frontspace kan je een website laten maken vanaf
€ 1500,-

En een webshop vanaf
€ 1700,-

De kosten daar boven op zijn afhankelijk van de opties en functies die aanwezig moeten zijn. Elke website is uniek. Door maatwerk te combineren met nieuwe technologische oplossingen en plugins in WordPress zorgen wij ervoor dat jouw nieuwe website kwalitatief en tegen een betaalbare prijs is ⚖️.
Voor een nauwkeurig en vrijblijvende offerte kun je ons een berichtje sturen.		

Wat is WordPress?

WordPress is het meest populaire systeem ter wereld voor het bouwen en onderhouden van websites. Met WordPress kun je eenvoudig zelf pagina’s vullen met teksten, foto’s of video’s. Het is zeer gebruiksvriendelijk.

Kun je ook een bestaande website aanpassen?

Is jouw website nog bij de tijd of verouderd?  Wij kunnen jouw WordPress website een frisse look geven. Daardoor zal het gebruiksvriendelijker zijn, sneller laden en responsive zijn, dat wil zeggen dat het zich automatisch aanpast op desktop, laptop en mobiel. Wij kunnen er ook voor zorgen dat het beter gevonden wordt door de zoekmachines door middel van SEO.

Wanneer is mijn website klaar?

Kleine websites (2 tot 4 weken)

Kleine sites kunnen worden gedefinieerd als websites met 20 of minder pagina’s, meestal met een home page, over ons, diensten of mogelijkheden, portfolio, en een contact pagina. Misschien ook een kleine blog of fotogalerij.

Kleine websites nemen ongeveer 2 tot 4 weken de tijd in. Elke klant is uniek en wij hebben de tijd nodig om te reflecteren op hun behoeften, hun doelgroep, hun industrie en concurrenten.

Middelgrote websites (4 tot 8 weken)

Middelgrote websites hebben meestal een groot aantal secties in de navigatie met tientallen pagina’s en categorieën. Veel e-commerce sites zijn middelgroot, net als corporate sites, non-profitorganisaties en overheidsinstellingen.

Middelgrote websites nemen 4 tot 8 weken de tijd in. Meestal duurt het laten maken van een middelgrote website iets langer, omdat deze meer pagina’s en categorieën hebben. Ook hebben middelgrote websites extra functies, dat door de klant wordt gevraagd.

Onderhouden jullie ook mijn website?

Yes!  Het onderhoudscontract is niet verplicht, maar je kunt het onderhoud van jouw website aan ook ons overlaten. Hierbij maakt het niet uit of de website door ons gemaakt is of niet. We updaten gecontroleerd WordPress, je thema en plugins. Veiligheidsupdates worden altijd direct uitgevoerd.  Of het nu gaat om dagelijkse aanpassingen of eenmaal per jaar. De meeste aanpassingen worden vaak dezelfde of de volgende werkdag uitgevoerd, één mailtje is voldoende.  Iedere maand ontvang je een gespecificeerde factuur met de uitgevoerde werkzaamheden voor een vaste prijs van 43 euro per maand. 

Zit ik vast aan een onderhoudscontract?

Nee, bij ons zit je niet vast aan een moeilijk contract. Onze onderhoud service kun je maandelijks opzeggen ( Yup, ook na de 1ste maand😉)

Logo laten maken 🤔

Wat kost een logo?

Bij ons kan je al een logo laten maken van af  € 185 ,-  ( inclusief 3 revisie rondes)

Wanneer uw bestelling is verzonden ontvangt u binnen 48 uur per mail uw eerste concept(en). Hierop kunt u vervolgens op- of aanmerkingen geven over bijvoorbeeld het lettertype, de kleur of de vorm. Elke keer dat u één of meerdere wijzigingen doorgeeft geldt als 1 revisie ronde.

De prijs van een huisstijl pakket (visitekaart-, envelop- & briefpapierontwerp, richtlijnen, huisstijlhandboek etc..) verschilt per logo.		

Staat je vraag er niet tussen?