Skip to main content

Veelgestelde vragen

Hieronder een overzicht met de meest gestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen? Laat het ons weten. We helpen je graag.

Een website laten maken.

Wat kost een website?

Bij Frontspace start een website al vanaf €910,- en een webshop vanaf €1200,-. De uiteindelijke kosten variëren op basis van de gewenste functies en opties. Wij garanderen topkwaliteit door het combineren van maatwerk, moderne technologieën en WordPress-plugins tegen een betaalbare prijs. Wilt u een gedetailleerde offerte? Stuur ons gerust een bericht.

Wat is WordPress?

WordPress is wereldwijd het meest gebruikte platform voor het creëren en beheren van websites. Hiermee kunt u zelf gemakkelijk pagina’s voorzien van teksten, afbeeldingen en video’s. Het staat bekend om zijn gebruiksgemak.

Wanneer is mijn website gereed?

  • Kleine websites (2 tot 4 weken): Dit zijn websites met minder dan 20 pagina’s zoals home, over ons, diensten, portfolio en contactpagina’s. De ontwikkelingstijd bedraagt ongeveer 2 tot 4 weken, afhankelijk van de specifieke wensen van de klant en hun marktsegment.
  • Middelgrote websites (4 tot 8 weken): Dit type website bevat meerdere secties, pagina’s en functies. Voorbeelden zijn e-commerce sites en websites voor grote bedrijven. De ontwikkeling duurt ongeveer 4 tot 8 weken.

Onderhouden jullie ook mijn website?

Absoluut! Hoewel een onderhoudscontract optioneel is, bieden wij volledige onderhoudsservices aan. Dit geldt voor zowel door ons ontwikkelde websites als andere sites. We voeren regelmatige updates uit en zorgen voor optimale veiligheid. De frequentie van aanpassingen is flexibel, en wij hanteren een transparante facturatie. Onze tarieven variëren per project en taak.

Ben ik verplicht een onderhoudscontract af te sluiten?

Nee, u bent geheel vrij in uw keuze. Onze onderhoudsservice is maandelijks opzegbaar zonder opzegtermijn.

Is mijn website mobielvriendelijk?

Ja, alle websites die we ontwikkelen zijn geoptimaliseerd voor mobiele apparaten. Dit garandeert een soepele en gebruikersvriendelijke ervaring op elk apparaat.

Kan ik mijn website ook zelf bijwerken?

Zeker! Met het gebruiksvriendelijke WordPress-systeem kunt u eenvoudig zelf content toevoegen of wijzigen. We bieden ook trainingen aan om u op weg te helpen.

Logo laten maken

Wat kost een logo?

  • Wat kost een logo? Bij ons kunt u een logo laten ontwerpen vanaf €185,-, inclusief drie revisierondes. Binnen 48 uur na uw bestelling sturen wij u de eerste concepten toe. Elke reeks aanpassingen telt als één revisieronde.
  • Wat kost een huisstijl pakket? De kosten voor een compleet huisstijlpakket variëren per project. Dit pakket kan bestaan uit ontwerpen voor visitekaartjes, enveloppen, briefpapier, huisstijlrichtlijnen en meer.

Hoeveel ontwerpen krijg ik te zien tijdens het ontwerpproces?

U ontvangt meerdere concepten gebaseerd op uw specificaties. Dit geeft u de vrijheid om een ontwerp te kiezen dat echt bij uw merk past.

Kan ik wijzigingen aanbrengen nadat het definitieve ontwerp is voltooid?

Ja, u heeft recht op drie revisierondes waarin wij aanpassingen kunnen maken op basis van uw feedback.

Welke bestandsformaten ontvang ik voor mijn logo?

U ontvangt uw logo in diverse formaten, geschikt voor zowel digitale media als drukwerk, waaronder JPG, PNG, EPS en PDF.

Hoe snel krijg ik mijn logo geleverd?

Na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u binnen 48 uur de eerste concepten. Na goedkeuring duurt het doorgaans enkele werkdagen voordat u het definitieve ontwerp ontvangt. Spoed? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Kan ik wijzigingen aanbrengen nadat het definitieve ontwerp is voltooid?

Ja, u heeft recht op drie revisierondes waarin wij aanpassingen kunnen maken op basis van uw feedback.

Staat je vraag er niet tussen?

Logo
Website
Offerte aanvragen
Anders