Skip to main content

Website laten maken Amsterdam

Wilt u een website laten maken in Amsterdam? Webdesign bureau Qoorts helpt u graag!

Website laten maken

7rak is een webdesign bureau in Amsterdam en beschikt over een netwerk van webdesigners, creatieve merkontwikkelaars, briljante programmeurs en slimme online marketing experts en gecoördineerd door een digitaal marketeer & ontwerper en een digitaal strateeg. Bij elk project worden de juiste mensen ingezet zodat altijd het perfecte team tot uw beschikking staat. Als opdrachtgever heeft u één centraal aanspreekpunt, onze digitaal coördinatoren.

Website laten maken

Onze benadering

Het is niet zomaar een kwestie van: uw bestelling opnemen en wij serveren u een website,.. Bij Qoorts nemen onze ontwikkelaars en webdesigners de tijd om uw markt en uw organisatie beter te leren kennen. Alleen op die manier kan er een effectieve online marketing presence gecreëerd worden rond een verzorgd webdesign.

Strategie

Onze merkontwikkelaars leveren websites op volgens de Google guidelines en van hoge kwaliteit. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een combinatie van een vleugje ‘streetwise’ benadering en effectieve merk- en marketing strategieën.

Creatief

Ontwerpers van Qoorts lopen over van creativiteit. Uw huisstijl zal op de juiste, en unieke wijze worden worden doorgevoerd in uw website. Alles wordt in het werk gesteld om uw merkidentiteit op de juiste manier tot uiting te laten komen, op zowel visueel als functioneel gebied. Mocht u aanvullende wensen hebben ten aanzien van uw huisstijl voor web, dan helpen onze designers u graag uw webstijl aan te scherpen.

Technologie

Technologie waarop websites en mobiele apps draaien is evolueert continu. Onze webdesigners en technici ontdekken en onderzoeken doorlopend nieuwe technieken om innovatief met webdesign bezig te kunnen zijn en op nieuwe manieren engagement te creëren bij de doelgroep. Onze webdesigners en programmeurs scholen zich regelmatig bij en volgen trainingen om up to date te blijven van de laatste technologische ontwikkelingen.

Onze vakgebieden

Vertrouw op onze getalenteerde programmeurs, webdesigners, copywriters, grafisch ontwerpers en online marketing experts om uw merk online te laten excelleren. Met als resultaat het genereren van nieuwe leads en het converteren naar klanten. Kiest u voor Qoorts als uw nieuwe webdesign bureau, dan kiest u voor het volgende complete pakket van diensten: webdesign & webdevelopmentwebhosting, website onderhoud, SEO (zoekmachineoptimalisatie, SEA (adverteren in zoekmachines), corporate identity en social media marketing.

Opdrachtgevers

Vele klanten uit diverse branches hebben bij ons een website laten maken. In bijna elke sector die u kunt bedenken. Oplevering op tijd en binnen budget. Van onze opdrachtgevers blijft dan ook meer dan 98% klant bij Qoorts voor aanvullende diensten,website redesign en ondersteuning voor langere termijn. Het kan daarbij gaan om het bedenken van een strategie voor digitale advertentiecampagnes, implementatie en begeleiding van dit traject. Dat kan adverteren op sociale media zijn (bv Linkedin, Facebook of Twitter), of het beheer van advertentiecampagnes met Google Adwords of Bing Ads.

Logo
Website
Offerte aanvragen
Anders