Skip to main content

Top 10 redenen om uw bedrijf online te krijgen

Er zijn vele redenen waarom u, als eigenaar van een klein tot middelgroot bedrijf, misschien geen website wilt; “Ze zijn te duur!” “Het is een hoop werk!” “Te veel onderhoud!” “Ze kennen mij al via mond-tot-mondreclame!” Bla, bla bla.

Er zijn echter ook veel goede redenen waarom bedrijven een website nodig hebben. Hier zijn de 10 belangrijkste redenen waarom u zou moeten overwegen te investeren in uw online-aanwezigheid:

 1. Word gevonden door mensen die op zoek zijn naar jouw product of dienst.

  Hoe vind je dingen die je wilt kopen? Hoe onderzoek je je aankoopbeslissingen? Natuurlijk via een zoekmachines zoals Google, en u bent niet de enige die dat doet, de rest ook. En als u er niet tussen staat, heeft u weinig tot geen kans om gevonden te worden.

 1. Verhoog uw bedrijfswaarde (waargenomen en echt!)

  Iedereen, van banken tot klanten (zelfs vrienden en familie) neemt u serieuzer wanneer u een fatsoenlijke website hebt.
  En wist u dat als uw bedrijf gewaardeerd wordt ook rekening wordt gehouden met een goede digitale aanwezigheid. Zelfs als uw website niet in de top staat, en u toch moet besluiten om uw bedrijf te verkopen, dan zult hierdoor een goed rendement ontvangen.

 1. Verminder uw marketinguitgaven.

  Met een website kunt u gebruikmaken van een aantal goedkope digitale marketingopties, die u een duidelijk rendement op uw investering bieden.
  Het bespaart ook op traditionele media die vaak te duur zijn en moeilijke te meten zijn.

 1. Verlaag uw werkdruk en stroomlijn processen.

  Denk eens aan uw klantervaring, wat zijn dan de gebieden waarmee uw website kan helpen?

 • U kunt bijvoorbeeld meer informatie en details verzamelen via uw contactformulier, om u te helpen een snellere offerte op te stellen.
 • U kunt een klanten inlog-systeem op uw website maken waar zij 24/7 toegang hebben tot bijvoorbeeld hun aankopen
 • En u kunt een pagina aanmaken dat antwoord geeft aan de meest gestelde vragen, hiermee zorgt u ervoor dat klanten veel sneller geholpen worden.
 1. Bespaar op het afdrukken van brochures.

  Op uw website kunt u dezelfde informatie plaatsen die u op uw papieren brochure zou afdrukken, dit bespaard geld en is beter voor het milieu.

 1. Deel belangrijk nieuws en informatie.

  Een website is een geweldige oplossing om foto’s van evenementen te delen, nuttige artikelen te plaatsen, nieuwe producten aan te kondigen of uw publiek te informeren over wijzigingen die invloed kunnen hebben op hen.

 1. Geloofwaardigheid met bestaande klanten. 

  Ook al heeft u een aantal loyale klanten, het kan geen kwaad om te laten zien dat u blijft innoveren en meerdere manieren vindt om ze beter te voorzien.
  Toon uw klanten uw professionaliteit door middel van een mooie website en bijpassend e-mail achtervoegsel, als voorbeeld info@uwbedijf.nl
  (dus geen Hotmail of Gmail)

  U heeft waarschijnlijk al klanten die tevreden zijn, of zelfs over u praten binnen hun netwerken. Zelfs als uw bedrijf een stralende aanbeveling heeft, zullen ook die mensen u nog steeds opzoeken om meer te weten te komen.

 1.  Haal voorsprong op uw concurrenten.

  Zijn uw concurrenten al online? Hoogstwaarschijnlijk wel. Hou ze in de gaten en maak uw zelf uniek, met een goede website die voldoet aan de wensen van uw klanten maakt u al een onderscheid.

  Zijn uw concurrenten niet online, wees dan de eerste. Met een voorsprong sta je al gauw bovenaan.

 1.  Bereik een nieuw publiek.

  Als u niet online bent, zult u waarschijnlijk bekend zijn bij u in de buurt. Met een website kunt u potentiële klanten bereiken op elke locatie, dag en nacht.

 1.  Bouw je bedrijf en je merk op.

  Misschien heeft u een doel voor uw bedrijf of zelfs voor uw eigen carrière. Een website is een geweldig platform om te laten zien wat het te bieden heeft. Door regelmatig onderhoud en informatieve inhoud te plaatsen kunt u uw bedrijf laten groeien.

  Ondernemingen verspreid over alle soorten sectoren besluiten nu toch eindelijk om de stap te maken richting een goedlopende webshop. Frontspace staat voor je klaar als het aankomt op het realiseren van websites op maat. Neem voor meer info zeker contact op met ons team om al jouw vragen te kunnen stellen!

90 Comments

Leave a Reply

Logo
Website
Offerte aanvragen
Anders