Skip to main content

Dé trend van dit moment – E-commerce

E-commerce is vandaag de dag dé manier waarop bedrijven online-inkomsten genereren. Door onze gedigitaliseerde economie kom je bijna niet meer onder E-commerce uit. Zonder een aantrekkelijke webshop is de kans namelijk groot dat de klant wel naar de concurrent zal gaan. Juist in deze COVID tijden is het van cruciaal belang om te investeren in een goede webshop. Aangezien we zien dat lang niet iedereen op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen op het gebied van E-commerce hebben we besloten om het belangrijkste op een rijtje te zetten!

Het belang van E-commerce

De voornaamste reden om te investeren in een goede website is het feit dat het zich vertaalt in een hogere omzet. Logisch, als klanten online bestellingen kunnen plaatsen dan verdien je veel meer dan wanneer je alleen een fysieke winkel hebt. In tegenstelling tot wat nog wel eens wordt gedacht is een hogere omzet echter niet de enige reden om over een goed werkende webshop te beschikken. Het is namelijk ook nog eens een ideale manier om jouw bedrijf over een hoge mate van autoriteit te voorzien. Beschik je naast een fysieke winkel ook over een webshop dan weten klanten dat je zeker te vertrouwen bent.

Veel meer webshops door COVID

Door de gehele COVID crisis is de populariteit rondom E-commerce door het dak gegaan. De reden hiervoor is simpel: mensen kunnen lang niet meer altijd naar de winkels toe. Lockdowns van over heel de wereld hebben ervoor gezorgd dat de manier van shoppen volledig naar het internet is verplaatst. Geen dagje shoppen bij het plaatselijke winkelcentrum, maar eenvoudig alles wat je wilt hebben via online webshops bestellen. Door COVID is het aantal webshops met ruim 17 procent gestegen ten opzichte van een jaar daarvoor. Ondernemingen verspreid over alle soorten sectoren besluiten nu toch eindelijk om de stap te maken richting een goedlopende webshop.

Aangezien er nog lang geen einde aan de horizon te zien is raden wij alle ondernemers aan om zo snel mogelijk over een professionele webshop te beschikken. Wij van Frontspace staan voor je klaar als het aankomt op het realiseren van websites op maat. Neem voor meer info zeker contact op met ons team om al jouw vragen te kunnen stellen!

Logo
Website
Offerte aanvragen
Anders